Empresa i història

Home / Empresa i història

EMPRESA

Matrius i Motlles Bages, S.L., és una empresa familiar, en que els seus fundador conten amb molts anys d’experiència en el sector. Gràcies a l’experiència i la capacitat d’aprenentatge del nostre equip professional, any rere any, hem pogut créixer i millorar per poder oferir al client, el millor producte i servei.

HISTÒRIA

Matrius i Motlles Bages, S.L., es crea en 2009, arran dels 40 anys d’experiència, en el sector de la metal·lúrgica, el seu fundador Joan Lugan, especialitzat en matriceria.

Els valors de Qualitat, Compliment, Serietat i Eficiència, així com les estratègies, sorgeixen dels principis i fonaments, de la gran experiència del seu fundador. Sempre tenint present la passió per aprendre, el respecte, l’aposta per les persones i el seu coneixement, la formació contínua, l’autonomia responsable, a més d’una gran capacitat per anticipar-se als reptes dels nous temps i respondre a les expectatives dels nostres clients.

L’afany permanent de fer les coses amb un lideratge proper, horitzontal, humil, generador de confiança i atents a la percepció que tenen els nostres clients, sobre la pràctica dels nostres valors i el fet d’anar més enllà de les nostres obligacions contractuals, ens permet créixer dia a dia.

La peculiar característica de Matrius i Motlles Bages, S.L., és la versatilitat en la fabricació de productes, ja que no es dedica a un sol camp ni a un sector industrial, sinó que busca la innovació de les diferents empreses.

Matrius i Motlles Bages, S.L. està present en els camps de l’automoció, de l’aeronàutica, de la indústria de la fusta, la ferroviària i de les energies renovables, aportant solucions d’una manera ràpida, eficaç i senzilla a empreses capdavanteres d’àmbit nacional i europeu, sense descurar les necessitats de les petites empreses, que com nosaltres, ajuden a enriquir el teixit industrial.

Amb el nostre personal podem dur a terme projectes, partint d’una idea, aportant solucions des del desenvolupament del producte, fins a la fabricació del mateix. El fet de ser una empresa compacta, ens permet agilitzar al màxim, tots els processos de fabricació, aconseguint amb això, un control minuciós de qualitat i el detall, i un equilibri perfecte en el qual a costos es refereix.

Al  2015,  Matrius i Motlles Bages, S.L., se certifica en el Sistema de Gestió de Qualitat ISO 9001:2015.

ELS NOSTRES VALORS

La satisfacció del client és el nostre objectiu principal des del primer moment de contacte.

Adaptabilitat a les necessitats de cada client amb la finalitat d’aconseguir la màxima eficiència

Excel·lents acabats amb un control de qualitat exhaustiu, proporcionant certificat de qualitat dels materials i tractaments tèrmics

Treballem de forma eficient i eficaç oferint un servei competitiu amb un compromís i puntualitat del plaç d’entrega

Donem una formació continuada als nostres treballadors per mantenir el grau d’excel·lència professional

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search